Tilaus- ja sopimusehdot

Verkkokauppa

Verkkokaupan omistaa Kalant Oy, y-tunnus 1797527-7. Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät Suomen lain mukaisen arvonlisäveron 24 %.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Maksaminen

RolloHallin verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Suomalaisten pankkien verkkopankit

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus.

Toimitustapa

Toimitamme tilaukset sähköisenä lipputuotteena antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit tulostaa liput halutessasi.

Palautus ja vaihto

Emme vaihda tai lunasta RolloHallin verkkokaupasta ostettuja tuotteita takaisin (Kuluttajansuojalaki 38/1978, 6. luku, 16 § (30.12.2013/1211)).

Emme vastaa muista osapuolista (esim. maksuntarjoajista) johtuvista ongelmista tilauksen tekemisessä. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotteita, jos esimerkiksi järjestelmävirhe on mahdollistanut tuotteiden tilaamisen olennaisesti väärällä hinnalla. Tällöin voimme perua tilauksen ja palauttaa tilauksen summan asiakkaalle.