RolloPark

Rovaniemellä sijaitseva RolloPark tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet olitpa sitten amatööri tai ammattilainen. Uhmaa painovoimaa trampoliinilla, hypi volttimonttuihin tai kehitä taitojasi ilmavolttiradalla – aktiviteetteja tarjolla monelle taitotasolle.

Monipuoliset aktiviteetit

RolloParkista löytyy aktiviteetteja jokaiselle aina supertrampoliineista volttimonttuihihin ja Ninja Warrior -henkisestä esteradasta palloiluun! Rolloparkissa pääsee turvallisesti kokeilemaan uusia lajeja ja kehittämään taitoja, kokemukseen ja kokoon katsomatta.

Alle 7-vuotiailla tulee olla oma valvoja välittömässä läheisyydessä. Yli 7-vuotiaat voivat liikkua ilman omaa valvojaa huoltajansa vastuulla (huoltajan tulee varmistaa, että lapsi osaa säännöt ja noudattaa niitä). Muistathan, että sisäänpääsyranneke on voimassa hallista poistumiseen saakka.

Osta liput & lahjakortit

Rollohallissa vietät myös ikimuistoiset synttärit

Miltä kuulostaisi aktiiviset syntymäpäivät? RolloHallin syntymäpäivät jäävät vieraille mieleen vielä pitkäksi aikaa!

Lue lisää

Trampoliinilla hyppäävä tyttö

Liikunnallista hauskanpitoa

RolloParkissa kännykät ja konsolit katoavat mielestä kuin uni aamulla. Eri lajeja kokeillessa ajantaju katoaa ja huomaamatta hauskaa onkin pidetty jo useamman tunnin edestä. RolloParkin monipuoliset aktiviteetit tuovat liikettä elämään ja hymyä naamaan.

Nälälle kyytiä RolloCafessa

RolloHallista ei tarvitse lähteä nälkäisenä. RolloHallin aulassa olevasta RolloCafesta löytyy naposteltavaa isoon ja pieneen mahanpohjan kurinaan. Lihapullat, hampurilaiset ja salaatit löytävät kohdeyleisönsä, ja limsat ja jäätelöt kruunaavat hetken kuin hetken.

Tehdään yhdessä liikkumisesta turvallista

Jotta liikkuminen RolloHallissa kävisi turvallisesti, muistathan tutustua toimintaohjeisiimme.

RolloHoppiksessa lapsilla tulee olla aina aikuinen valvoja mukana.

RolloParkissa yli 7-vuotiaat voivat liikkua ilman omaa valvojaa huoltajansa vastuulla (huoltajan tulee varmistua, että lapsi osaa säännöt ja noudattaa niitä) ja alle 7-vuotiailla tulee olla oma valvoja välittömässä läheisyydessä.

Lue toimintaohjeet

Tyttö ja poika hyppii trampoliinilla

Paljon tekemistä yksin ja ryhmänä

RolloHalliin voit poiketa helposti nauttimaan liikkeen ilosta. Jos tulet isomman ryhmän kanssa, fiksu valinta on tehdä varaus etukäteen.

Lue lisää