RolloHoppis

Rovaniemen Saarenkylästä löytyy liikuttava leikkikenttä ja seikkailurata, jolla viihtyvät aivan kaikki vauvoista vaareihin. Pomppulinnassa hyppelyä, liukumäessä laskua ja monikerroksisen seikkailuradan käytävillä vipeltämistä, nyt on hauskuutta tarjolla.

Seikkailulliset leikit

Kaikenikäisille sopiva RolloHoppis on täynnä iloisia leikkejä. Pehmeässä seikkailuradassa kiipeillään, ryömitään ja palloillaan, huipennukseksi lasketaan useita eri liukumäkiä ja aloitetaan alusta. RolloHoppiksesta löytyy myös pomppulinna ja pallomeri sekä leikkipaikka täynnä pehmeitä leluja.

RolloHoppiksessa lapsilla tulee olla aina aikuinen valvoja mukana.

Ruokailu ja karkkien syöminen tapahtuu vain RolloHallin ravintolassa, omien eväiden tuonti kielletty (lukuun ottamatta vettä).

Osta liput & lahjakortit

Rollohallissa vietät myös ikimuistoiset synttärit

Miltä kuulostaisi aktiiviset syntymäpäivät? RolloHallin syntymäpäivät jäävät vieraille mieleen vielä pitkäksi aikaa!

Lue lisää

Trampoliinilla hyppäävä tyttö

Tehdään yhdessä liikkumisesta turvallista

Jotta liikkuminen RolloHallissa kävisi turvallisesti, muistathan tutustua toimintaohjeisiimme.

RolloHoppiksessa lapsilla tulee olla aina aikuinen valvoja mukana.

RolloParkissa yli 7-vuotiaat voivat liikkua ilman omaa valvojaa huoltajansa vastuulla (huoltajan tulee varmistua, että lapsi osaa säännöt ja noudattaa niitä) ja alle 7-vuotiailla tulee olla oma valvoja välittömässä läheisyydessä.

Lue toimintaohjeet

Nälälle kyytiä RolloCafessa

RolloHallista kenenkään ei tarvitse lähteä nälkäisenä. Aulassa sijaitsevasta RolloCafesta tilaat herkut niin pieneen kuin isoonkin mahan murinaan. Tarjolla on kaikki suosikit lihapullista hamppareihin – unohtamatta jäätelöä, limsaa ja muuta makeaa.

Tyttö ja poika hyppii trampoliinilla

Paljon tekemistä yksin ja ryhmänä

RolloHalliin voit poiketa helposti nauttimaan liikkeen ilosta. Jos tulet isomman ryhmän kanssa, fiksu valinta on tehdä varaus etukäteen.

Lue lisää